PBS-toppers!


Er zijn weer twee PBS-toppers!

PBS-topper 1

De eerste is Saskia, de begeleidster op de bus van Weesp.
Met heel veel toewijding zorgt ze ervoor dat de kinderen het fijn hebben in de bus. De jonge kinderen worden door haar altijd keurig in de klas afgeleverd aan de leerkracht. Als wij haar een keer iets vragen, bijvoorbeeld een ouder meenemen in de bus omdat die bezorgd is over hoe het gaat onderweg, dan kan dat altijd. Ook een kind meenemen dat nog niet op de lijst staat, omdat het nog niet is geregeld met de gemeente; vraag het haar en het is goed.
Zoals zij zich inzet voor onze kinderen, geweldig. De kinderen gaan graag met de bus. Ze komt met haar vragen over een leerling om erachter te komen hoe ze iets het beste kan aanpakken. Ze denkt mee en wil dat het voor de kinderen leuk is om met de bus te gaan.

PBS-topper 2

De tweede PBS-topper is Christian.
Christian heeft heel goede resultaten met zijn GOED-kaart. Vorige week heeft hij zelfs twee keer alle smileys gehaald! Een echte topperrrrr dus!

(Klik op de foto’s om te vergroten)