Buitenschoolse opvang


Bink verzorgt de buitenschoolse opvang voor alle leerlingen van het speciaal basisonderwijs in Hilversum. Zij worden na schooltijd, in onze school, opgevangen bij bso Binkies.

Kenmerkend voor Binkies is dat de leerlingen in een kleine groep worden opgevangen. Hierdoor zijn er minder prikkels voor de leerlingen en is er meer persoonlijke aandacht voor ieder leerling. Net als op school krijgen zij een gestructureerd en overzichtelijk aanbod. Iedere dag worden er twee keuzeactiviteiten aangeboden: van creatief en koken tot theater, dans, muziek of sport. Ook werkt Binkies veel met pictogrammen. Het vaste team van Binkies is hbo of universitair geschoold en heeft de training Kids’ Skills gevolgd.

Binkies heeft een gezellige groepsruimte in onze school. Ook maakt de bso gebruik van onze speelzaal, gymzaal, het handvaardigheidslokaal en het schoolplein.

Bso Binkies is drie middagen per week geopend: op maandag, dinsdag en donderdag, na schooltijd tot 18.30 uur. Gedurende de schoolvakanties is Binkies geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 – 18.30 uur. Op feestdagen en op 28 t/m 31 december is de bso gesloten.

Contactgegevens:


Bso Binkies

Van Strijlandstraat 6

1222 ES Hilversum

Telefoon: 06 – 398 39 581

E-mail:

[email protected]

Website:

https://binkkinderopvang.nl/vestigingen/hilversum/bso-binkies/

Openingstijden:

Tijdens schoolweken
Ma/di/do: na schooltijd – 18.30 uur

Tijdens schoolvakanties
Ma/di/do: 8.00 – 18.30 uur